Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, kendisini deprem konusunda iğnelemeye çalışan yandaş Beyaz TV’nin muhabirine tepki göstererek, “Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil” dedi.

Danla Bilic’ten Beyaz TV'ye tepki: “Yiyorsa muhatabına sorun”

HABER MERKEZİ

Sosyal medya fonemeni Danla Bilic, kendisini deprem felaketi üzerinden iğnelemeye çalışan iktidara yakın Beyaz TV’nin muhabirine tepki gösterdi.

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu kanalın muhabiri, dün Hatay’daki depremin ardından bir mekan çıkışında aracına binen Danla Bilic’e “Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz” diyerek depreme duyarsız kaldığı imasıyla laf çarpmaya çalıştı.

Muhabirin niyetini anlayan Bilic ise duruma tepki gösterdi. Yardımdan başka yapabileceği bir şey olmadığını söyleyen Bilic, “Laf sokmana gerek yok” dedi.

Deprem felaketinin ardından kimsesiz kalan hayvanlar için girişimlerde bulunan Danla Bilic, daha sonra olay anına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Röportajı Beyaz TV yayınlamadan ben yayınlıyayım. Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Sırası değil demem gereken her şeye tam sırası diyorum unutmamak için. Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil. Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi değil hele ki en küçüğünden en büyüğüne bizi ayırmaya bölmeye çalışan kimseye hiç değil.”