ANMA gecesi Hrant Dink'in fotoğraf ve görüntülerinden derlenen belgeselle başladı. Markar Esayan'ın açılış konuşmasının ardından...

ANMA gecesi Hrant Dink'in fotoğraf ve görüntülerinden derlenen belgeselle başladı. Markar Esayan'ın açılış konuşmasının ardından ilk bölümde sırasıyla Sahakyan Korosu, Bennu Yıldırımlar, Kardeş Türküler, Ertan Tekin, Aynur, Birol Topaloğlu, Nişan Şirinyan, Çıplak Ayaklar Kumpanyası, Bartev, Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu, Mahir Günşiray ve Lusoviç Korosu sahne aldı.

15 dakikalık aranın ardından ikinci bölüm Hint yazar ve aktivist Arundhati Roy'un konuşmasıyla açıldı. Ardından Zeynep Tanbay, Hayko Cepkin, Ruhi Su Dostlar Korosu, Zülfü Livaneli, Cüneyt Yalaz, Suren Asaduryan, Metin Kahraman, Sayat Nova Korosu, Metin Göksel, Lale Mansur Mahir Günşiray (ikinci kez), Feryal Öney, BGST Dansçıları ve 45'lik Şarkılarla devam etti. Gecenin sonunda sahneye çıkan Rakel Dink yaptığı kısa konuşmada "bu gece sahneye çıkan kimse anons edilmedi, çünkü bu gece herkes Hrant Dink'ti, keşke beni de anons etmeseydiniz. Hepinize geldiğiniz ve destek olduğunuz için teşekkür ederim" dedi. Gece Ümit Kıvanç'ın hazırladığı belgeselle son buldu.