Davutoğlu'nun ekibine katılan Özkes: İfşa olmamı dün uygun buldular

Eski Başbakan Ahmet Davuotoğlu ile aynı fotoğraf karesinde görünmesiyle ilgili konuşan eski CHP milletvekili İhsan Özkes, "AKP’ye alternatif olabilir mi sorusuna?” yanıt verdi. Özkes, “Ben tabiri caizse daha dün ifşa oldum, ifşa olmamızı dün uygun buldular. Dolayısıyla CHP’den siyaset yapıp şimdi Davutoğlu ile birlikte olduğumuz aşikar olan bir durumda ilk günden… Davutoğlu halen üyesi olduğu AK Parti dolayısıyla o parti ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz” diye konuştu.

AKP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı’nın eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya Taşkent’te düzenlediği mevlit programına katılan eski CHP’li milletvekili, emekli müftü İhsan Özkes, konuşulan fotoğraf karesiyle ilgili olarak, Türkiye Gündemi’nden Hülya Karabağlı'ya konuştu.

"Dün ifşa oldum”

CHP’den istifa ettikten geçen 4 yıllık süreçte hiçbir siyasi parti ile irtibatı olmadığını, üyelik ve gönüllülük gibi işlerde de yer almadığını belirten Özkes, kendisine davetin Davutoğlu tarafından yapıldığını söyledi. Özkes, şöyle konuştu:

“Son seçilmiş başbakanımızla bir iki görüşmemiz oldu, kendi davetleri üzerine oldu. Dün de birlikte olduk. Tabiri caizse daha dün ifşa oldum. İfşa olmamızı dün uygun buldular."

davutoglu-nun-ekibine-katilan-ozkes-ifsa-olmami-dun-uygun-buldular-611946-1.