Değirmenci'den Ahmet Hakan'a: O işlere Cem Küçük mü bakacak artık sizde?

16 Nisan referandumunda 'hayır'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından Doğan Medya bünyesindeki Kanal D'deki işine son verilen İrfan Değirmenci, Doğan Medya'nın satılması haberinin ardından bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Ahmet Hakan'a seslenen BirGün yazarı Değirmenci, işine son verilmesinin üzerinden 1 yıl geçtiğini, hala tazminatını alamadığına vurgu yaparak, "O işlere Cem Küçük mü bakacak artık sizde?" ifadelerini kullandı.

İlk paylaşımına Ahmet Hakanı da ekleyen Değirmenci, “Beni referandum sürecinde işimden ettiğinizden beri yani 1 yıldır tazminat davalarımız sürüyor. Doğan Grubu’ndan henüz hakkımızı alamadık, Demirören’den alırız belki. O işlere Cem Küçük mü bakacak artık sizde?” ifadelerine yer verdi.

İşten çıkarıldıktan sonra yaşananları hatırlatan Değirmenci, şöyle devam etti: “Kovulmamızdan beri geçen 1 yılda, ardımızdan gülücüklü tweet atan belediye başkanı gitti, televizyonun o günkü genel müdür gitti, yerime getirilen gitti, kovulmamıza sessiz kalan severek ayrıldı, patron gitti… Mesele nasıl gittiğin ya da neye rağmen kaldığın!

Ve bu akşam evinde ‘Acaba yarın insan kaynaklarına beni de çağıracaklar mı?’ diye düşünmekten gözüne uyku girmeyecek basın emekçisi kardeşlerim, içiniz ferah olsun. Halkın yanında olduğunuz sürece her daim içecek bir tas çorbanız oluyor. Başınız dik, yolunuz açık olsun…”