Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçimlere ilişkin yaptığı paylaşımda "Vebal muhalefette, sorumluluk muhalefette. Çözüm de muhalefette. Yürü HDP! Yolun açık olsun" ifadelerini kullandı.

Demirtaş: Yürü HDP, yolun açık olsun

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından seçimlere ilişkin bir paylaşım daha yaptı.

Ucuz kıyma ve ekmek kuyruklarıyla AKP'ye gönderme yapan Demirtaş, "Vebal muhalefette, sorumluluk muhalefette. Çözüm de muhalefette. Yürü HDP! Yolun açık olsun" dedi.

Demirtaş, "Yarım kilo ucuz kıyma alabilmek için sabahın karanlığında kuyruğa giren, bayat ekmek almak zorunda kalan on milyonlarca insanın, gelecekten umudunu kesmiş gençlerin umudu muhalefette. Vebal muhalefette, sorumluluk muhalefette. Çözüm de muhalefette. Yürü HDP! Yolun açık olsun" ifadelerini kullandı.

HDP Kars İl Örgütü’nün 4’üncü Olağan Kongresi'nde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, kendi adaylarıyla seçime gideceklerini belirterek yakın zamanda cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını ifade etmişti.