Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 2 yaşındaki çocuğun evde ölü bulunmasına ilişkin aranan anne Güler Kılıç yakalanarak gözaltına alındı. Anne Kılıç'ın yanı sıra olayla ilgili aranan iki kişi daha yakalandı. Öte yandan, ön otopside çocuğun vücudunda sigara yanıkları ve darp izine rastlandığı belirtildi.

Denizli'de 2 yaşındaki çocuk ölü bulunmuştu: Anne gözaltına alındı
Fotoğraf: AA

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak'taki tek katlı evde ölü bulunan 2 yaşındaki M.A.K'nin annesi Güler Kılıç (27), gece saatlerinde saklandığı apartta gözaltına alındı.

İfade işlemleri için emniyete götürülen şüpheli anne, çocuğunun ölümüne ilişkin soruları cevapsız bıraktı.

2 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan Güler Kılıç'ın emniyetteki ifadesi sürerken, olayla ilgili aranan 2 kişinin daha yakalandığı bildirildi.

SİGARA YANIĞI VE DARP İZİNE RASTLANDI

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda yapılan ön otopside çocuğun vücudunda sigara yanıkları ve darp izine rastlandı.

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla çocuktan alınan örnekler Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Denizli'de bir evde, dün, 2 yaşındaki M.A.K. ölü bulunmuş, çocuğun biri 9 aylık diğeri 5 yaşında 2 kardeşi Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştı.

Evin bir süre önce, çocuğun annesi Güler Kılıç'ın erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişinin yakınları tarafından kiralandığı, Kılıç'ın çocuklarıyla burada misafir olarak kaldığı ve çocukların babasının ise bir süredir cezaevinde bulunduğu öğrenilmişti.

(AA-DHA)