İzmir Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde depremzedelerle dayanışma gecesi düzenlendi. Gecenin sonunda depremzede çocuklara hediye verildi

Depremzedeler için dayanışma gecesi

BİRGÜN EGE

İzmir Dayanışma Doğal Gıda ve Tüketim Kooperatifi, İzmir Dayanışma Gönüllüleri ile birlikte Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde Deprem bölgesinden ilçemize yerleşen ailelere ve çocuklarına dayanışma gecesi düzenledi. Siyasi parti, demokratik kitle örgütleri, sendikaların katıldığı etkinlikte Narlıdere Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Ay, Narlıdere Belediyesi Kültür Müdürü Ebru İnci bu dönemde Dayanışma Kooperatifinin gösterdiği özveri ve işbirliği için teşekkürlerini belirttiler.


Dayanışma Kooperatifi Yöneticisi ve  Dayanışma Gönüllüsü Halil Ertunç başta Hatay İskenderun olmak üzere deprem bölgesinde yapılan dayanışma faaliyetlerini anlattı. CHP ilçe başkanı Mesut Durgun Narlıdere halkının gösterdiği dayanışma için ve bu süreçte halkın yanında olan Dayanışma Gönüllülerinin çalışmalarının önemini vurguladı. SOL Parti İzmir İl Başkanı Kadir Bülbül yardımseverlik yada hayırseverlik değil toplumsal dayanışmayı örgütleyen Kooperatif ve gönüllülerinin İnsanın, insanlığa sahip çıkma iradesini gösteren Devrimcilerin başka bir yaşamı her alanda nasıl örgütlediğini bu dönem bir kez daha yaşadığımızı belirtti. 
Deprem bölgesinden Narlıdere'ye yerleşen çocuklarımıza bayram öncesi moral vermek için 'Mimdo'nun Aradığı' isimli pantomim gösterimi sergilendi. Ağaçkakan Kukla Sanatı ekibi de Kukla tiyatrosunu sergiledi. Dayanışma gecesinin bitiminde çocuklara dayanışma gönüllüleri ve belediye yetkilileri bayram hediyeleri verildi.