Urfa’da Deva Partisi’nin Viranşehir İlçe Başkanı İbrahim Özkan, seçimlere kendi logolarıyla girilmemesinin kentte kendilerini zor duruma soktuğunu belirterek istifa etti.

Kaynak: Haber Merkezi
DEVA Partisi Viranşehir İlçe Başkanı, "Kendi logomuzla girmeliydik" diyerek istifa etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Urfa Viranşehir İlçe Başkanı İbrahim Özkan, partiden istifa ettiğini Twitter hesabından duyurdu. Özkan konuyla ilgili açıklamasında partisinin kendi logosuyla seçime girmemesini eleştirirken "Kendi logomuz varken şehrimizde maalesef pek de sempatiyle bakılmayan bir camianın logosu altında çalışmakta zorlanmaya başlamıştık" dedi.

İbrahim Özkan, DEVA Partili 15 milletvekilinin CHP listelerinden TBMM'ye sokulmasına rağmen "Oluşan ortak çatı ittifakında, Deva Partililer olarak kendimizi 'istenmeyenler' olarak hissediyorduk" dedi. Yeniden Refah Partisi'nin oylarını referans alan Özkan, "Nitekim, kendi logomuzla seçime gitmiş olsaydık, başarının çok farklı olacağını, Yeniden Refah örneği gösterdi" ifadelerini kullandı. 

"2 DAKİKA BİLE BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜM YOK"

'İstenmeyen yerde olmaktan son derece rahatsız olmaya başladığını' aktaran İbrahim Özkan, "Esasında her zorluğu göğüslemeye alışkınım" diyerek kendini övdükten sonra, "Bugün değil 2. turu beklemek, 2 dakika daha beklemeye tahammülüm olamayacağını gördüğümden dolayı bu açıklamayı yapıyor ve DEVA Partisi'nden istifa ediyorum" dedi.

URFA'DA CHP 1 MİLLETVEKİLİ KAZANDI

Kesin olmayan sonuçlara göre Urfa'da yüzde 8 oy alan CHP'den Mahmut Tanal milletvekili seçildi.