AKP’li Keçiören Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığı’nın düzenlemek istediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği için salon vermedi. Mahallenin ‘Devrimci Muhtar’ olarak tanınan Muhtarı Ali Gölpunar ise “Belediyeye ait salonları bir mahalle muhtarlığı olarak 20 gün önce müracaat ettiğimizde boş olmasına rağmen neden kullanamıyoruz?” diye AKP'li belediyeye tepki gösterdi.

Devrimci Muhtar Gölpunar: AKP’li Keçiören Belediyesi 8 Mart etkinliği için salon vermedi

HABER MERKEZİ

‘Devrimci Muhtar’ olarak tanınan Ankara'nın Keçiören ilçesindeki 19 Mayıs Mahallesi'nin Muhtarı Ali Gölpunar, AKP'li ilçe belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği için salon vermediğini açıkladı.

Muhtar Ali Gölpunar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,“20 gün önce Keçiören Belediyesi’nden 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenecek 8 Mart etkinliği için 19 Mayıs Mahallesi muhtarı olarak ücreti karşılığında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan 305 kişilik salonu kiralamak üzere başvuruda bulundum. Yaptığımız başvuru 20 gündür beklemedeydi geçtiğimiz hafta defalarca aradığımız Keçiören Belediyesi özel kalemi evrağın Belediye Başkanı Turgut Altınok’un önünde olduğunu kendisinin onayı sonrasında salonu kullanabileceğimizi iletti. Bugün ise salonun dolu olduğu gerekçesi ile 8 Mart kutlaması yapmak isteyen kadınlara verilmeyeceği tarafıma bildirildi” dedi.

Gölpunar, AKP'li Keçiören Belediyesi yetkililerine sosyal medya hesabından “Belediyeye ait salonları bir mahalle muhtarlığı olarak 20 gün önce müracaat ettiğimizde boş olmasına rağmen neden kullanamıyoruz?” diye de sordu.