Diş beyazlatma tedavisi için Türkiye'ye gelen 3 Kuzey İrlandalı turist, Bodrum'da kaldıkları odada bilinçleri kapalı olarak bulundu. Bir turist yaşamını yitirirken, diğerlerinin durumunun kritik olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diş beyazlatmak için Türkiye’ye gelen 3 İrlandalı turistten biri hayatını kaybetti

Diş beyazlatma tedavisi için Türkiye’ye gelen 3 Kuzey İrlandalı turist Bodrum’da kaldıkları odada bilinçleri kapalı bir şekilde bulundu. Turistlerden biri hayatını kaybederken diğerlerinin durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

The Guardian’da yer alan habere göre hayatını kaybeden 33 yaşındaki Richard Molloy ve komada bulunan Declan Carson ve Aaron Callaghan Marmaris’e diş beyazlatma operasyonu için gelmişti.

İrlandalı turistlerin apartmanlarında baygın bulunmadan önce söz konusu tedavi ile ilgili bazı ilaçlar aldığı öne sürüldü. Ancak ölüm nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

İNGİLİZ BASINI MARMARİS, YEREL KAYNAKLAR BODRUM DİYOR

The Guardian’ın haberinde turistlerin Marmaris’te yaşamını yitirdiği belirtilirken Sözcü'nün yerel kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre turistler tatil için kaldıkları Bodrum’da yaşamını yitirdi.

İrlanda hükûmeti ve Britanya Dışişleri, durumdan haberdar oldukları ve takip ettiklerini açıkladı.