Dış güçler panikte: Tuğçe Kazaz kitap çıkardı

Müslümanlığı seçtikten sonra namaz sayesinde ağrılarından kurtulduğunu söyleyen ve siyasete dair yaptığı 'yandaş' açıklamalarla tanınan eski manken Tuğçe Kazaz, bu kez de 'yazar' oldu. Kazaz, piyasaya yeni çıkan kitabı 'Derin Uyku'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesini anlattı.

Ülkede 'aslında neler olduğunu' daha sonra anladığını söyleyen Kazaz, dış güçlerin Erdoğan'ı istemediğini belirterek yazdığı kitapta şu ifadelere yer verdi: "Kendisinin ve kurucusu olduğu AK Parti'nin iktidara geldiği andan itibaren başlayan süreçte, Sayın Cumhurbaşkanı'nı ülkenin başında istemeyen dış güçler pek çok eylemi ve projeyi hayata geçirdiler. Amaçları, Sayın Cumhurbaşkanı'nın, ülkenin birliğine, beraberliğine, milli ekonomiye sağladığı katkıların önünü kesmek, kendilerinin de kesilen nemalanma kanallarını yeniden açmaktı."

Gezi Direnişi'ne dair de kendince açıklamalarda bulunan Kazaz, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da 'darbe girişimi' demeyi ihmal etmedi. Kazaz aynı zamanda kitabında 'analizlere' de yer vererek, "Bu zorlu süreçlerin ardından Cumhurbaşkanlığı makamına gelen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili yaptığım analizler, araştırmalar, okumalar beni şu noktaya getirdi: Kendisi, ülkesine ve milletine bağlı, dürüst, cesaretli bir yönetici olarak Türkiye'nin çıkarlarını savunmaya çalışmaktadır." diye yazdı.