Disney, online yayın ağı Disney+ kapsamında sunacağı içerikleri ve kullanacağı uygulamaları duyurdu. Buna ek olarak servisin ücretleri de belli oldu. Disney, internetten yayın servisi Disney+’ı tanıttı. Platform yayına Kuzey Amerika’da kasım ayında başlayacak. Diğer ülkelere servisin ne zaman sunulacağı henüz belli değil Disney+, Disney Signature, Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic gibi içerik yapımcılarının hazırladığı […]

Disney+’ta sunulacak içerikler ve ücreti belli oldu

Disney, online yayın ağı Disney+ kapsamında sunacağı içerikleri ve kullanacağı uygulamaları duyurdu. Buna ek olarak servisin ücretleri de belli oldu.

Disney, internetten yayın servisi Disney+’ı tanıttı. Platform yayına Kuzey Amerika’da kasım ayında başlayacak. Diğer ülkelere servisin ne zaman sunulacağı henüz belli değil Disney+, Disney Signature, Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic gibi içerik yapımcılarının hazırladığı içerikleri sunacak. WandaVision ve Falcon and Winter Soldier adlı diziler de platformdaki yerini alacak. Bunlara ek olarak The Simpsons dizisinin tüm sezonları, sinemalardan sonra Frozen 2 ve diğer Disney Signature filmleri de sinemalardan sonra önce Disney+ üzerinden izleyicilere sunulacak. ESPN+ ve Hulu abonelikleri indirimli abonelere verilecek.

Disney+’ın aylık üyelik ücreti 6.99 dolar, yıllık ücret ise 69.99 dolar olacak.

Apple da geçen ay AppleTV+ servisini tanıttı. ABD’li ünlü televizyon programcısı Oprah Winfrey ve arkadaşları Apple TV+ için özel içerik üretecek.