DJ Thousand Fingers, Burning Man Festivali'nde sahne alacak

Online olarak 30 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Burning Man Festivali'nde Türkiyeli DJ Thousand Fingers da sahne alacak.

Sanatçı, festivalde Raspberry Dream Labs’in hazırladığı CYBERDREAMS kapsamında 30 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saatiyle 22:30’da müzikseverlerle buluşacak.

Studio 338, The Egg ve Ibiza Rocks gibi Avrupa'da sahne alan DJ Thousand Fingers; Bob Sinclar, Fritz Kalkbrenner, Jackmaster gibi isimlerle de aynı sahneyi paylaştı. Ayrıca sanatçı elektronik müzik dünyasının önemli isimleri Solomun, Maya Jane Coles, &ME ve Miss Kittin gibi birçok sanatçının da beğenisini ve desteğini kazandı.

Bu sene 8 ayrı temaya ayrılan Burning Man Festivali'nde (CYBERDREAMS) kampı Black Rock City sanal evreninde yer alacak. İnsanların teknolojiyle birleştiği ve dünyayı yenilikçi teknolojilerle yeniden canlandırdığı kıyamet sonrası bir gelecekte kurulu olacak kampı, katılımcılar VR ekipmanlarından ya da bilgisayar ekranlarından takip edebilecek. Bir hafta boyunca hiç durmadan devam edecek etkinlikler de müziğin yanı sıra, 2D & 3D görsel tasarımcılar, performans sanatçıları ve konuşmalacılar yer alacak.

Etkinliğe AlterspaceVR platformundan erişim sağladıktan sonra HTC Vive, Oculus Rift, Go and Quest, Samsung GearVR ya da PC kullanarak da katılım sağlanabiliyor. Ücretsiz bilet rezervasyonu yapmadan önce AltspaceVR'a kaydolunması ve belirlenen kullanıcı adıyla Eventbride üzerinden bilet alınması gerekiyor. Etkinlik günü ise AltspaveVR uygulaması indirilen cihazdan etkinliğe erişilebiliyor.