İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi Mahmut Doğan’a saldıran Yasin İ., ‘basit yaralama’ suçundan tutuklandı. Saldırganın yaralama, gasp, tehdit ve cinsel taciz gibi birçok suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Doktora saldıran zanlı tutuklandı: Cinsel tacizden suç kaydı olduğu ortaya çıktı
Fotoğraf: DHA

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi Mahmut Doğan'a saldıran 28 yaşındaki Yasin İ, 'basit yaralama' suçundan tutuklandı.

Emniyette yapılan incelemelerde yaralama ve cinsel taciz gibi birçok suçtan kaydı olduğu belirlenen şüpheli Yasin İ. hakkında, ‘kasten yaralama’ ve ‘kamu malına zarar verme’ suçlarından işlem başlatılmıştı.

Bağcılar’daki Şehit Cemal Şenel Polis Merkezi’ndeki işlemleri tamamlanan zanlı, bugün adliyeye sevk edildi. Yasin İ., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe "basit yaralama" suçundan tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Bağcılar’daki Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli doktor Mahmut Doğan, dün görevi başındayken Yasin İ.’nin saldırısına uğramıştı.

Saldırgan, polis tarafından gözaltına alınırken Doğan ise ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

(ANKA)