Dorock XL üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek sağlamak için kampanya başlattı

Dorock XL'den öğrenciler için 'ücretsiz yemek' kampanyası

İstanbul Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Sibel Ünli’nin yaşadığı ekonomik sıkıntı ve toplumsal baskılar sonucu hayatına son vermesinin ardından Dorock XL üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek sağlamak için bir kampanya başlattı.

Her gün hazırlanan 120 kişilik personel yemeğini 150 kişiye çıkardığını açıklayan Dorock XL, 30 üniversite öğrencisinin "Öğrenci Kimlik Kartı"nı göstererek menüden yararlanacağını açıkladı.

Dorock XL ayrıca diğer eğlence mekanlarına başlattıkları kampanyaya katılma çağrısında bulundu.

dorock-xl-den-ogrenciler-icin-ucretsiz-yemek-kampanyasi-671485-1.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Sibel Ünli’nin yaşadığı ekonomik sıkıntı ve toplumsal baskılar sonucu hayatına son verdiği ortaya çıktı.

Ünli’nin yaşamını sonlandırmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda geçim sıkıntısı çektiği ve toplumsal baskıya maruz bırakıldığını açıklaması dikkat çekmişti.

İstanbul Güngören'de yaşayan Sibel Ünli'nin ağabeyi, "Maalesef kardeşim bazı şeylerin üstesinden gelemedi. Ona daha iyi şartlarda destek olabilecek imkanlarımız yoktu. Devletten ve sosyal kurumlardan yardım talep ettik. Ama yeterli olmadı ne yazık ki. Kardeşimizi kaybettik. Ailesi olarak keşke elimizden daha çok şey gelebilseydi" açıklamasında bulunmuştu.

cukurda-defineci-avi-540867-1.