DSP Samsun İl Başkanlığı Millet İttifakı'nı destekleyeceklerini açıkladıktan sonra il binasına Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı destek afişi astı. DSP Samsun İl Başkanı Devrim İpekdal, "Demokratik Sol Parti Samsun İl Başkanlığı olarak biz, Millet İttifakı'nı destekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
DSP Samsun İl Başkanlığı'na Kılıçdaroğlu afişi asıldı: "Millet İttifakı'nı destekliyoruz"

Demokratik Sol Parti (DSP) Samsun İl Başkanlığı binasına Millet İttifakı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri asıldı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklamasının ardından çok sayıda partili istifa ederek tepki göstermişti. DSP'nin İzmir, Manisa, Aydın ve Samsun İl başkanları ve bu illerde bulunan ilçe örgütleri kararı tanımadıklarını duyurmuştu.

Samsun İl Başkanlığı da Millet İttifakı'na desteğini açıklamasının ardından il binasına destek afişi astı.

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı afişte, "Bu felaketi dayanışma içinde atlatacağız." yazarken, DSP Samsun İl Başkanı Devrim İpekdal'ın da adı yer aldı. 

İpekdal paylaştığı bir video ile Millet İttifakı'nı desteklerini belirterek, "Demokratik Sol Parti Samsun İl Başkanlığı olarak biz, Millet İttifakı'nı destekliyoruz." dedi.