AKP Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “20 yıldır yaptıklarımız 5 yılda yapacaklarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Efkan Ala: 20 yıldır yaptıklarımız 5 yılda yapacaklarımızın teminatıdır

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, "20 yıldır yaptıklarımız 5 yılda yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Efkan Ala, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde Seçim Ofisi açılışına katıldı. Burada konuşan Ala, "15 Mayıs sabahı yeni bir Türkiye'ye uyanacağız. 14 Mayıs'ta sandıkta alacağımız karar 15 Mayıs'tan itibaren bütün Türkiye'nin 5 yıllık geleceğini tayin edecek. Sadece Türkiye'nin mi? Türkiye'nin dışında bize bakan kardeşlerimizin de geleceğini ve umutlarını tayin edecek. Türkiye içinde 20 yılda yaptıklarımız, bundan sonra 5 yılda yapacaklarımızın teminatıdır. Pazarda problem mi var? Biz çözeriz. Sokakta problem mi var? Biz çözeriz. Dışarıda problem mi var? Biz çözeriz. Çünkü Cumhur İttifakı çözüm üretir. Karşı taraf ise kargaşa üretir, kaos üretir” ifadelerini kullandı.

Ala, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye istikrarını kaybederse ki bakın, Karadeniz'de doğalgazı bulduk. Ama Akdeniz'de, Ege'de aradığımız zaman Yunanistan nasıl başını çıkardı? Oradan Türkiye'yi tehdit eder gibi konuştu. Ama Türkiye gemilerini denize indirdi, savunma sanayinde aldı başını gitti. Cumhurbaşkanımız da onlar konuşunca iki cümle söyledi mi? Herkes haddini biliyor. Bu gücü sizden alıyoruz. Öyleyse ne yapalım? İstikrar deyince Erdoğan akla geliyor. Arkasında duralım. Türkiye'ye bir istikrar hediye edelim ve Türkiye'nin önünü açalım. Destek sizden, başarı ve hizmet bizden."