Ege Bölgesi’nde bu haftanın kültür sanat turu

BirGün EGE

Bahçe Şehir Kışta Baharda Konserleri klasik müzik severleri ağırlıyor. Bu konserler kapsamında Emre Engin’in kemanda Erdem Mısraoğlu’nun ise piyanoda olduğu konser 7 Ocak Cumartesi akşamı 20.00’da Muğla Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu’nda dinleyiciler ile buluşacak.

Son dönemlerde adından çokça bahsettiren Türkçe Rock müziğin aranan isimlerinden Pera 7 Ocak Cuma akşamı 22.30’da İzmir Ooze Venue’de sevenleriyle buluşacak.


SİNEMA

İzmir’in tek başka sineması olan Karaca Sineması’nda bu hafta, Cannes Film Festivali Büyük Jüri ödüllü, İran’ın Oscar adayı Kahraman (A Hero) filmi 7 Ocak Cuma günü vizyona girecek.

TİYATRO

İzmir Sahne Tozu Haldun Dormen Sahnesi’nde bu hafta 7 Ocak’ta başlayacak ve önümüzdeki hafta sonu da gösterimlerine devam edecek ‘Başroldeki Kadınlar’ oyunu saat 22.00’da tiyatro severleri bekliyor olacak.

Tüm uslu çocukların Şirinleri görebileceği tiyatro oyunu 8 Ocak Cumartesi günü akşamüstü saat 16.30’da İzmir Gazi Ortaokulu’nda şansı çocuklarla buluşacak.

Arı Maya ve Çekirge Philip’in arkadaşlığını konu edinen baldan tatlı müzikal Arı Maya Show 9 Ocak Pazar günü Muğla’da Dalaman TİGEM Konferans salonu 13.00-15.00 saatlerinde ve Köyceğiz Eğitim Halk Merkezi’nde 18.00-19.30 saatleri olmak üzere iki farklı salonda seyircilerin karşısına çıkacak.

Asterix ve Oburix Tembelliğe Karşı oyunu 9 Ocak Pazar günü 12.00-14.00 ve 16.00 saatlerinde Soma Belediyesi Düğün Salonu’nda küçükken tiyatro kazanına düşmeyenlere kapısını açacak. BirGün/EGE