Egemen Bağış, Hande Fırat'ın düğününe gitti

17-25 Aralık'ın aktörlerinden olan ve KKTC vatandaşlığına geçen AKP'li eski Bakan Egemen Bağış, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile işadamı Murat Özvardar'ın düğününe katıldı.

Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış sosyal medya hesabında düğün töreninin fotoğrafını paylaştı.

Sarraf, Aktif Bank için Bağış'tan yardım aldığını söylemişti

ABD'de İran'a yönelik ambargoyu delme suçlamasıyla açılan davada geçen hafta ifade vermeye başlayan Rıza Sarraf tanık olarak hâkim karşısına çıkmış ve mahkemede AB eski Bakanı Egemen Bağış'la ilgili de açıklama yapmıştı. İran'la iş yaptığı için Türkiye'deki Aktif Bank'ta hesap açması reddedilince, devreye eski AB Bakanı Egemen Bağış'ın girdiğini ve kendisine yardım ettiğini belirtmişti.

egemen-bagis-hande-firat-in-dugunune-gitti-396137-1.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı. Bakan Çelik törende, "Sayın Cumhurbaşkanımız adına burada bulunuyorum. Kudüs'le ilgili toplantısı, telefon trafiği var. Kendisi benim gelmemi istediler. Sayın Cumhurbaşkanının evli çiftlere tavsiyesini herkes biliyor" diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.