Antep'te ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, dershaneden çıktıktan sonra 'scoter'ları ile yol kenarında seyir halinde olan Ezgi ve Şimal'a çarptı. Kazada, 17 yaşındaki Ezgi hayatını kaybederken, 17 yaşındaki Şimal ise ağır yaralandı. Olay sonrası hayatını kaybeden Ezgi'nin kızın cenazesi ailesine teslim edilirken, Şimal'in hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Ehliyetsiz sürücünün çarptığı scooter kullanan Ezgi hayatını kaybetti, Şimal yaralı

Antep'te, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Osman S.'nin kontrolündeki otomobilin, scooter ile evine dönen lise son sınıf öğrencisi Ezgi Alya Yiğit ve Şimal Toprak'a çarpması sonucu Ezgi öldü Şimal yaralandı.

Dün gece Batıkent Mahallesi'nde meydana gelen olaya göre, 17 yaşındaki Ezgi Alya Yiğit ve 17 yaşındaki Şimal Toprak, özel ders aldıkları eğitim kurumundan çıktıktan sonra iki farklı scooter'a binerek evlerine doğru gitmek istedi.

Bu sırada ehliyetsiz sürücü Osman S. yönetimindeki otomobil, iki arkadaşa çarptı. Ezgi ve Şimal'in yerde hareketsiz yattığını görenler durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri lise öğrencisi iki arkadaşı 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Acil serviste tedaviye alınan Ezgi Alya Yiğit, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti, Şimal Toprak ise yoğun bakım ünitesine konuldu.

ehliyetsiz-surucunun-carptigi-scooter-kullanan-ezgi-hayatini-kaybetti-simal-yarali-1003137-1.

Hayatını kaybeden Ezgi Alya Yiğit'in cenazesi adli tıp kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Osman S. ise polis tarafından gözaltına alındı.

(DHA)