CHP Genel Merkezi ise Ekrem imamoğlu’nun seçim kampanyasına kullanılmak üzere destek kampanyası başlattı. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ,CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na İmamoğlu’na destek kampanyasını sordu. Kuşoğlu, sadece bir günde 5 milyon lira toplandığını açıkladı. 1 günde 5 milyon TL toplandı Zeyrek’in yazısından ilgili bölüm şöyle: “Seferberlik demişken başlatılan kampanyanın durumunu merak ettim ve […]

Ekrem İmamoğlu’na destek için 1 günde toplanan miktar belli oldu

CHP Genel Merkezi ise Ekrem imamoğlu’nun seçim kampanyasına kullanılmak üzere destek kampanyası başlattı.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ,CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na İmamoğlu’na destek kampanyasını sordu. Kuşoğlu, sadece bir günde 5 milyon lira toplandığını açıkladı.

1 günde 5 milyon TL toplandı

Zeyrek’in yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Seferberlik demişken başlatılan kampanyanın durumunu merak ettim ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na sordum. Perşembe öğleden sonra duyurulmuştu kampanya. Haliyle sadece cuma günü bankalar açıktı. ‘Ne kadar toplandı?’ diye sordum. ‘Yaklaşık 5 milyon lira’ dedi.

Sadece Türkiye’den değil, yurt dışındaki Türklerden de büyük ilgi gördüklerine dikkat çeken Kuşoğlu, ‘Bu kampanya sadece para bağışlamakla ilgili değil. Demokrasiye olan desteğin gösterildiği bir seferberliğe dönüştü. Gelen mesajlar, insanın gözlerini dolduruyor’ diye konuştu.”