AKP'li Hülya Nergis'in "Güzelköylü amcam 'Emekli maaşları yüksek, yaşlılara daha az verin' diyor. Güzel yurdumun güzel insanları var" paylaşımına emeklilerden yanıt geldi.

Emeklilerden AKP'li Hülya Nergis'e tepki: 3 bin 500 liranın nesi çok, açız aç!
Fotoğraf: Twitter

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in "Güzelköylü amcam 'Emekli maaşları yüksek, yaşlılara daha az verin' diyor. Güzel yurdumun güzel insanları var" paylaşımına tepkiler sürüyor.

Nergis'in Twitter hesabından 19 Eylül'de yaptığı paylaşıma sosyal medyada "Yazarken hiç utanmadınız değil mi" ve "Milletin vekili milletle dalga geçiyor" ve "Bu da vatandaşla dalga geçmenin başka bir şekli galiba. Utanmasalar niye maaş alıyorsunuz diyecekler" benzeri tepkiler gelmişti.

Evrensel'in haberine göre; CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da sokakta emeklilerin sorunlarını dinledi ve Nergis'in paylaşamını hatırlattı. Emeklilerin yanıtı ise "3 bin 500 liranın nesi çok, açız aç" oldu.

Emekli bir kadın "Torunlarıma hediye alamıyorum, bayram harçlığı veremiyorum. Onların tuzu kuru. O kadar doluyum ki. Çekilecek gibi değil" diye konuştu.

Emekli bir erkek ise "Sayın milletvekilim, bittik bittik. 3 bin 500 liranın nesi çok, açız aç" dedi. Bir diğer emekli ise temel gıda maddelerindeki yüzde 500'e varan fiyat artışlarını anımsatarak, "Bize verilen zam ne? Yüzde 30 yüzde 40. Kimse kusura bakmasın, hapse atacaklarsa da atsınlar, tek ayağın üstü akşama kadar 40 tane yalan söylüyor" dedi.