İspanya La Liga'nın 21'inci haftasında Getafe, sahasında Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibe 1 puanı getiren golü kaydeden milli oyuncu Enes Ünal, attığı golün ardından merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşları unutmadı.

Enes Ünal golünü attı, depremzedeleri unutmadı
Fotoğraf: İHA

İspanya ekibi Getafe'de forma giyen mili oyuncu Enes Ünal, attığı golün ardından depremzedeleri unutmadı ve Türkiye ve Suriye için dua edin yazılı tişörtü tribünlere gösterdi.

İspanya La Liga'nın 21. haftasında Getafe, sahasında Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Coliseum Alfonso Perez Stadı'nda mücadelenin 77. dakikasında Enes Ünal attığı gole skoru 1-1'e getirirken, Türkiye ve Suriye'de hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşları unutmadı. Golün ardından Enes Ünal, Türkiye ve Suriye için dua edin yazılı tişörtü tribünlere gösterdi.

Öte yandan iki takımın oyuncuları, karşılaşma öncesi gerçekleştirilen seremoniye Türkiye ve Suriye için dayanışma yazılı tişörtlerle çıktı ve mücadele öncesi birlikte poz verdi.

(İHA)