birgün

12° AÇIK

Enes Ünal golünü attı, depremzedeleri unutmadı

İspanya La Liga'nın 21'inci haftasında Getafe, sahasında Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibe 1 puanı getiren golü kaydeden milli oyuncu Enes Ünal, attığı golün ardından merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşları unutmadı.

SÖYLEŞİ 12.02.2023 22:38
Enes Ünal golünü attı, depremzedeleri unutmadı Fotoğraf: İHA
Abone Ol google-news

İspanya ekibi Getafe'de forma giyen mili oyuncu Enes Ünal, attığı golün ardından depremzedeleri unutmadı ve Türkiye ve Suriye için dua edin yazılı tişörtü tribünlere gösterdi.

İspanya La Liga'nın 21. haftasında Getafe, sahasında Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Coliseum Alfonso Perez Stadı'nda mücadelenin 77. dakikasında Enes Ünal attığı gole skoru 1-1'e getirirken, Türkiye ve Suriye'de hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşları unutmadı. Golün ardından Enes Ünal, Türkiye ve Suriye için dua edin yazılı tişörtü tribünlere gösterdi.

Öte yandan iki takımın oyuncuları, karşılaşma öncesi gerçekleştirilen seremoniye Türkiye ve Suriye için dayanışma yazılı tişörtlerle çıktı ve mücadele öncesi birlikte poz verdi.

(İHA)

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun