Antalya'da bir kişi, başkasına benzettiği gerekçesiyle 19 yaşındaki epilepsi hastası kurye Oğuzhan Güner'i darp etti. Güner, güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası saldırgan hakkında polise şikayette bulundu

Epilepsi hastası kuryeyi öldüresiye darp etti

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan bir restoranda kurye olarak çalışan 19 yaşındaki Oğuzhan Güner, 18 Haziran günü teslim ettiği bir sipariş sonrasında kimliği belirlenmeyen bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, Güner'i başkasına benzettiği için darp ettiğini söyledi.

Dişi kırılan ve vücudunda morluklar oluşan 19 yaşındaki Oğuzhan Güner, 21 gün iş göremez raporu aldı. Güner, güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası saldırgan hakkında polise şikayette bulundu. Güner, saldırganın kendisini birine benzettiği için saldırdığını söyledi.

'BENİ HASIMLARINA BENZETMİŞ'

MA'da yer alan habere göre yaşadıklarını anlatan Güner, "Beni hasımlarına benzetmiş. Daha sonra dükkanın önüne gelmiş, beni sormuş. Ben paketi teslim ederken kendi özel telefonumdan bana ulaştı. Yanıma gelir gelmez de 'Seninle kardeşçe konuşalım' diyerek, elini omzuma koydu, yürümeye başladık. Daha sonra birden tekme ve tokat atmaya başladı. Beni yere yatırdı, sürekli yumruk ve tekme vurdu. Dişim kırık, yüzümde ve kafamda, kollarımda yaralar var" dedi.

Epilepsi hastalığı olduğunu söyleyip, saldırgana 'vurma' demesine rağmen, saldırganının kendisini dinlemeyip, sürekli tekme ve yumruk arttığını belirten Güner, "İki kişi geldi ayırmak istedi. O anda bile bana vurdu" diye konuştu.