Yayıncı Ömer Yenici tarafından 1993 yılında kurulan ve yılda 400 yeni kitap başlığını okurlarla buluşturan Epsilon Yayın Grubu’nun etkinlik merkezi Kültür 365 Suadiye’de açıldı.

Epsilon Yayın Grubu'nun etkinlik merkezi 'Kültür 365' açıldı

Epsilon Yayın Grubu, tüm yayıncılık sektörünün faaliyetlerine ev sahipliği yapacak olan Kültür 365 merkezini Suadiye’de açtı.

Suadiye’de 24 Kasım’da açılan Kültür 365, sosyalleşme ve çalışma alanı sunmasının yanı sıra yazar-okur buluşmalarına, imza günlerine, atölye çalışmalarına ve kitap tanıtımlarına ev sahipliği yapacak.

HER YIL ORTALAMA 400 KİTAP OKURLA BULUŞUYOR

Nobel Edebiyat Ödülü sahibi yazarların yanı sıra Harper Lee, Richard Bach, George R.R. Martin, Jeff Kinney, Stephenie Meyer, Sarah Jio gibi uluslararası yazarların yayıncısı olan Epsilon Yayın Grubu, çatısı altında yer alan Epsilon Yayınevi, Kafka Kitap, Uçan Fil, Nemesis, Nora, Masalperest, Okuyanus, Okuyan Koala, Serenad ve Senpai markalarıyla her yıl ortalama 400 yeni kitap başlığını okurlarla buluşturmaya devam ediyor.

Kapıları yıl boyunca tüm yayıncılara açık olacak Kültür 365, etkinlik olmayan zamanlarda ise sunduğu kafe hizmetiyle yazarlar, çevirmenler ve editörler başta olmak üzere herkes için bir sosyalleşme ve çalışma alanı olacak.