Özgün müziğin sevilen sanatçısı Erdal Güney, ocak ve şubatta 4 konserle müzikseverlerle buluşuyor. Erdal Güney konserlerde “Güney Türküleri”, “Yakımlar”, “Köprüler”, “AşKiya”, “Unutulmayanlar”, “Yemin”,”Hatırla Sevgili”, “Elveda Rumeli”,”Asi Ruh”,”Bir Kıyıdan”,”Perihel” adlı albümlerinden, film ve dizi-filmler için yaptığı bestelerinden ve popüler şarkılarından seslendirecek. Çok sayıda sevilen şarkıya imza atan Güney, konser maratonuna 25 Ocak Cuma günü Şişli’de Cemil […]

Erdal Güney, ocak ve şubatta dinleyenleriyle buluşuyor

Özgün müziğin sevilen sanatçısı Erdal Güney, ocak ve şubatta 4 konserle müzikseverlerle buluşuyor. Erdal Güney konserlerde “Güney Türküleri”, “Yakımlar”, “Köprüler”, “AşKiya”, “Unutulmayanlar”, “Yemin”,”Hatırla Sevgili”, “Elveda Rumeli”,”Asi Ruh”,”Bir Kıyıdan”,”Perihel” adlı albümlerinden, film ve dizi-filmler için yaptığı bestelerinden ve popüler şarkılarından seslendirecek.

Çok sayıda sevilen şarkıya imza atan Güney, konser maratonuna 25 Ocak Cuma günü Şişli’de Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde başlayacak. Konser saat 20.00’de başlayacak.

Şubat ayının ilk konseri ise 2 Şubat Cumartesi günü Ankara’da Kızılay’da Route isimli mekanda gerçekleşecek. Konserin başlama saati 21.00.

Şubatın ikinci konseri ise BirGün’ün Avusturya’da Innsbruck kentinde yapılacak okur toplantısında olacak. Saat 18.00’de başlayacak konserde Güney sevilen şarkılarını seslendirecek.

Güney’in turnesinin son konseri ise Eskişehir’de olacak.
Eğitim Sen Dayanışma Konseri için Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak Erdal Güney konserinin başlama saati 19.00.