Erdoğan'a 'heveslenen' Ağaoğlu, Trabzonspor'un yenilgisinden sorumlu

Tayyip Erdoğan'ın Özer Hurmacı adlı futbolcuyu Kasımpaşa'nın yöneticisi olan Turgay Ciner'den Rize'ye bedava istediğinin 'tapelerle' ortaya çıkmasının ardından Ali Ağaoğlu'nun da aynı hevesle Trabzonspor'dan kaleci Tolga Zengin'i Beşiktaş'a transfer ettirdiği, geçen hafta sonu Beşiktaş karşısında alınan 3-0'lık malubiyetin sorumlusunun da bu nedenle Ağaoğlu ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olduğu iddia edildi.

İddiayı ortaya atan Trabzonspor'un eski yöneticisi Önder Karaduman, "Tolga; Ali Ağaoğlu-Ahmet Nur Çebi-Saffet Çebi'nin hatır gönül ilişkileri sonucunda Beşiktaş'a gitti. Bu da bize Beşiktaş maçında 3-0'lık mağlubiyete patladı" dedi.

BEŞİKTAŞ'A BAŞKA OYUNCULARIMIZ DA PAZARLANIYOR MU?

Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu ekibi tarafından bakkal gibi yönetildiğini söyleyen Karaduman, "Tolga’nın kapalı kapılar ardında, nasıl ilişkiler ağı ile satıldığını kamuoyuna açıklamaya davet ediyorum. Aynı hatır gönül ilişkileri ile Beşiktaş’a başka oyuncularımız da pazarlanmakta mıdır?" diye sordu.

'KİMİ İSTERLERSE ALACAĞIM' DEMİŞTİ AMA...

Hacıosmanoğlu ile akraba olan Ağaoğlu'nun Trabzonspor'un başına geçeceği kamuoyunda bir süre önce gündeme gelmiş, Ağaoğlu ise bu iddiaları reddetmişti. Reddetmesine rağmen Ağaoğlu, Trabzonspor yönetiminin istemesi halinde 'kimi isterlerse takıma alabileceğini' söylemişti.