AKP’li Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi..." ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

Erdoğan Bayraktar: Çalışmadan edinenler bitiriyor bizi

AKP içindeki tartışmalarda sık sık gündeme gelen üstü kapalı mesajlara bir yenisini Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar ekledi.

Bayraktar, dün Twitter'dan, "Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var... Referanslara bakmak, verileri incelemek ve liyakati dikkate almak iyidir. Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi..." ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

17-25 Aralık operasyonlarında adı geçen Bayraktar, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle, Erdoğan’ın isteği üzerine görevinden istifa etmişti. Bayraktar’ın hakkındaki iddialar ardından yaptığı ilk açıklamada, "Ne yaptıysam başbakanın (Tayyip Erdoğan) talimatıyla yaptım" sözleri çok dikkat çekmişti.

Bayraktar, şüpheli sıfatıyla çağrıldığı Meclis Araştırma Komisyonu'nda ise "Biz başbakana usulsüz bir işlem sunmayız, başbakan da usulsüz işlemi onaylamaz" demiş, sözlerini düzeltmişti.