AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK ile CHP'yi ilişkilendiren montaj video hakkında "Şimdi çıkmışlar bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Erdoğan'dan montaj savunması: Gençlerimizin kıvrak zekâsı
FOTOĞRAF: AA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK ile CHP'yi ilişkilendiren montaj video hakkında yine konuştu. Erdoğan, "Şimdi çıkmışlar bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar." dedi.

Önceki gün katıldığı programda, CHP'nin "Haydi" reklam filmine PKK mensuplarının eklendiği videonun "montaj" olduğunu kabul eden Erdoğan, videonun "5 saniyelik kıvrak zekanın ürünü" olduğunu iddia etti.

Sivas'ta konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı, muhalefeti, montaj olduğunu kabul ettiği görüntüler hakkında, "5 saniyelik video üzerinde arsızca tepiniyorlar" diye hedef aldı: "CHP Genel Başkanı'na alenen oy istediler. Şimdi çıkmışlar bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar."