Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören’deki toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, belediyelerin tanzim satış noktalarına değinerek, “Tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılması) Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş durumda. Bunlarla kalmayacağız. Temizlik malzemelerine de gireceğiz.” dedi. Erdoğan’ın açıklamaları özetle şöyle: Son günlerde Türkiye’de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, salatalık… Fiyatları tırmandırmaya başladılar. […]

Erdoğan’dan ‘tanzim’ açıklaması: Temizlik malzemelerine de gireceğiz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören’deki toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, belediyelerin tanzim satış noktalarına değinerek, “Tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılması) Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş durumda. Bunlarla kalmayacağız. Temizlik malzemelerine de gireceğiz.” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları özetle şöyle:

  • Son günlerde Türkiye’de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, salatalık… Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi, buna karşı nasıl Gabar’da Tendürek’te inlerine girdiysek gıda terörünü estirenlere karşı tanzim satışlarla bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık.
  • Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Sebze ile sınırlı kalmayacak, temizlik malzemelerinde buna gireceğiz. 
  • Halk Ekmek’te nasıl ucuz ekmeği biz vatandaşımıza verdiysek şimdi de sebzede meyvede her türlü üründe… Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz. İşte Ticaret Bakanlığımız hallere teftiş için elemanlar gönderdi. Onları dövmeye kalktılar. Niye? Ruhlarında sıkıntı var. 
  • Geçmişte defalarca deneyip başaramayan şahsı CHP yeniden sahneye sürdü. Özhaseki, kendini Kayseri’de ispat etmiş bir isim, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak kendini ispat etmiş bir isim.
  • CHP kiminle el ele? Kandil’in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETO. Bunlarla el ele yürüyor. Bunların zillet ittifakı, illet ittifakı var.