AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı’ndaki toplu açılış töreninde konuştu. İzmir ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Körfez pislikten, kokudan geçilmiyor. Aynı benim aldığım İstanbul’un Haliç’i gibi.  İnanıyorum ki Cumhur İttifakı’yla İzmir’i pırıl pırıl yapacağız” dedi. Erdoğan, Ankara’daki şehir hastanesinin birkaç gün içerisinde açılacağını ifade etti. Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle: […]

Erdoğan: İzmir pislikten, kokudan geçilmiyor

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı’ndaki toplu açılış töreninde konuştu. İzmir ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Körfez pislikten, kokudan geçilmiyor. Aynı benim aldığım İstanbul’un Haliç’i gibi.  İnanıyorum ki Cumhur İttifakı’yla İzmir’i pırıl pırıl yapacağız” dedi.

Erdoğan, Ankara’daki şehir hastanesinin birkaç gün içerisinde açılacağını ifade etti.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

>> Sincan’a yatırım müjdelerimiz var. Biri Belören Millet Bahçesi. Belören Millet Bahçesi Sincan’lı kardeşlerimizi sporla sanatla buluşturacak bir projedir. Temelli Göleti Millet Bahçesi’nde golf, kürekçilik, el sanatları gibi bir çok hizmet yer alacak. Sincan Belediyemiz Zir Vadisi bölgesini arkeolojik önemine uygun bir şekilde düzenliyor. Bu yeri ata sporlarımızın merkezi haline dönüştüreceğiz.

“ANKARA’DAKİ ŞEHİR HASTANESİNİ BİRKAÇ GÜNE AÇIYORUZ”

>> Ankara’daki şehir hastanesi, Türkiye’nin en büyüğü olacak ve birkaç gün içerisinde inşallah açıyoruz

>> Bir diğer projemiz 2 kilometrelik tramvay hattıdır. Bu hatla toplu taşıma sistemleri arasındaki geçişler kolaylaşacak trafik yoğunluğu da azalacak. Diğer önemli proje rekreasyon ve poligon alanlarıdır.

>> Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Belediyecilik şehre aşkla bağlı olmayı, laf değil eser üretmeyi gerektirir. Biz milletimizin karşısına eserlerimizle çıkıyoruz.

>> İzmir, körfez pislikten, kokudan geçilmiyor. Aynı benim aldığım İstanbul’un Haliç’i gibi. İnanıyorum ki Cumhur İttifakı’yla İzmir’i pırıl pırıl yapacağız. İstanbul neydi, Ankara neydi, biz aldıktan sonra n’oldu?

>> Son 6 yılda maruz kaldığımız saldırılara baktığımızda doğru yolda yürüdüğümüzü görüyoruz. Bölgesinde ve dünyada sürekli yükselen bir Türkiye var. Ekonomimizin çökertilmeye çalışılmasının sebebi bu.

“MİLLETİMİZİN SIRTINA YAPIŞANLARI MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ”

>> Fırsatçı, elinde malı olduğu halde fiyatlar yükselsin diye stokçuluk yapandır, şimdi olduğu gibi. Ekonomideki dalgalanmanın boyutuyla ilgisiz şekilde fiyatı katlayanlar, bu ülkeye saldıranların değirmenine su taşıyor.

>> Döviz, faiz, enflasyon kıskacında teslim alınmaya çalışılan Türkiye’nin mücadelesine destek vermek yerine, fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız.