Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Tesis ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle: ”Son günlerdeki felaketler Antalya’da daha önce görmediğimiz türde afetler. Fırtına erken uyarı sisteminden dalgalara karşı araçları binaları koruyacak engellere kadar yeni tehditlere karşı her türlü önlemi olacağız. Şimdi insansız hava aracının silahlı […]

Erdoğan: Kafalarına kafalarına indik

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Tesis ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”Son günlerdeki felaketler Antalya’da daha önce görmediğimiz türde afetler. Fırtına erken uyarı sisteminden dalgalara karşı araçları binaları koruyacak engellere kadar yeni tehditlere karşı her türlü önlemi olacağız. Şimdi insansız hava aracının silahlı olarak çok büyüğünü yapıyoruz ki birkaç ay içinde bitecek ve o, dünyada örnek teşkil edecek.

Sınırlarımızın yanı başında, ülkemize saldırmak için fırsat bekleyen terör örgütleri beslenip, kışkırtılıyor. Biz de ne yaptık; kafalarına kafalarına indik. Cerablus’ta, El Bab’ta, Afrin’de indik mi Şimdi de hazır bekliyoruz. Eğer yanlış yaparlarsa yine oradayız.”