AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptırdığı Covid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını bildirdi. Erdoğan, "Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz" dedi.

Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Erdoğan, sosyal medya hesa Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı" ifadelelerini kullandı.

"Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz" diyen Erdoğan, şunları söyledi: "Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz."

Emine Erdoğan ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz" dedi.

BAKAN KOCA: SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 testi pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın sağlık durumlarının çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi olduğunu bildirdi.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum."

KILIÇDAROĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs testleri pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Twitter'dan açıklama yapan Erdoğan, "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum" açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da geçmiş olsun dileklerini iletti.

ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Erdoğan, Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrası kendisine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e teşekkür etti.