AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara mitinginde bir video izletmek isterken yaşanan teknik arıza nedeniyle danışmanı Orhan Karakurt'a "Ulan Orhan, ulan Orhan" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki mitinginde yaşanan bir teknik arıza nedeniyle danışmanı Orhan Karakurt'a sinirlendi. 

AKP’nin dünkü Ankara mitinginde konuşan Erdoğan, muhalefetin belediyecilik hizmetlerini eleştirerek kentteki susuzluk sorununu Melih Gökçek’in çözdüğünü savundu. 

Açıklamalarında Gökçek'i öven Erdoğan, “CHP’yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter. Çöp, çukur, çamur… İstanbul’u bunlardan bu kardeşiniz kurtardı. Çöp dağlarından, çukurlardan kurtardık. Hepsini geç susuzluktan kurtardık.  Ankara susuz değil miydi? Burada da Melih kardeşimizin gayretiyle Ankara’yı susuzluktan kurtardık. Bunları biliyorsunuz, bunları bilmeyenlere hatırlatmak şart” dedi.

DANIŞMANINA SİNİRLENDİ

Erdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yine SGK Genel Müdürü olduğu dönem üzerinden bir videoyla eleştirmek istedi. Erdoğan videonun yayına verilmesini bekledi ancak bir türlü yayına girilemedi. Bu esnada sinirlenen Erdoğan, danışmanı Orhan Karakurt’a "Ulan Orhan, ulan Orhan" diyerek sinirlendi.

Erdoğan daha sonra kalabalığa, “Yine bir teknik arıza… Ama zaten sizler konuyu gayet iyi biliyorsunuz. Anlatmaya gerek yok” dedi.

Erdoğan’ın izletmek istediği video teknik aksaklığın giderilmesinin ardından gecikmeli de olsa yayına verildi.