AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Bu CHP nedir? Çöp, çukur, çamur" dedi. Erdoğan, "Küresel, siyasi ve ekonomik krizlerin ülkemize olan etkileri sebebiyle son dönemde yaşanan bazı sıkıntıları şu anda aştığımız ortada mı? Her geçen gün daha iyiye gidiyor muyuz?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Son dönemde yaşanan bazı sıkıntıları şu anda aştığımız ortada mı?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Kazakistan Astana'dan ülkeye dün akşam geldiğine değinen Erdoğan, "Yakında Özbekistan Semerkant'a gidiyorum. Ardından inşallah Endonezya'da G20 Zirvesi'ne katılacağız. Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişlerine benzemez" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Bay Kemal, sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Şöyle eline diline dursun. 13 tane büyükşehir belediyen var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın, ne yapıyorsun onu söyleyin?" diye konuştu.

Erdoğan açıklamasında, "Küresel, siyasi ve ekonomik krizlerin ülkemize olan etkileri sebebiyle son dönemde yaşanan bazı sıkıntıları şu anda aştığımız ortada mı? Her geçen gün daha iyiye gidiyor muyuz?" ifadelerini kullandı.

CHP'yi hedef alan Erdoğan, şunları söyledi: "Ülkenin dünkü meselelerini çözen irade olarak bu CHP nedir? Çöp, çukur, çamur... 94'te geldiğimizde İstanbul böyle miydi? Bütün bunlardan İstanbul'u kurtardık mı? Bilesiniz ki yarın da şu andaki sıkıntılar aşacağız. Gelin, 2023'te Türkiye yüzyılının önünü hep beraber açalım."