AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siyasetin özünde var olan tatlı rekabetin siyasi husumete dönüştürülmesine lütfen fırsat vermeyelim" mesajından 6 saat sonra Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yönelik "Hayatın yalan" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Erdoğan 'tatlı rekabet' mesajından 6 saat sonra Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de seçim mitingi düzenledi.

Erdoğan, "Siyasetin özünde var olan tatlı rekabetin siyasi husumete dönüştürülmesine lütfen fırsat vermeyelim" mesajından 6 saat sonra Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"Bizim sözünüm adı yalancı çobana çıkmış Bay Bay Kemal'in sözüne benzemez" diyen Erdoğan, " Ne diyor? 'Sana söz.' Ya sen bugüne kadar hangi sözünü tuttun. İşçiler atılmayacak dedin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kapıya koydun. İzmir'de belediyede işçileri kapıya koydun. Ankara'da kapıya koydun. Sende doğruluk diye bir şey var mı, dürüstlük diye bir şey var mı? Hayatın yalan!" ifadelerini kullandı. 

Kutuplaştıcı sözlerine devam eden Erdoğan, şunları söyledi: "CHP LGBT'cidir, İYİ Parti LGBT'cidir, HDP LGBT'cidir, diğerlerinden aykırı bir şey duydunuz mu? Onlar da LGBT'cidir. Ama LGBT AK Parti'nin semtine uğrayamaz, MHP'nin semtine uğrayamaz, Cumhur İttifakı'nın semtine uğrayamaz."

SEÇİM AYARLI 'MÜJDE'

Seçim ayarlı 'müjde'lerine devam eden Erdoğan, "Küçük esnaflara da bir müjde vermek istiyorum. Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak" diye konuştu.

MUHALEFETİ HEDEF ALMAYI SÜRDÜRDÜErdoğan Kayseri'nin ardından Mersin'de de seçim mitingi düzenledi.

Burada muhalefeti hedef almayı sürdüren Erdoğan, CHP LGBT'cidir, İYİ Parti LGBT'cidir, HDP LGBT'cidir, yanlarındaki de LGBT'cidir" dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti: "Kendi şehirlerine hizmet etmek dışında her şeyi yapan, şehir şehir dolaştırılarak sahne verilen belediye başkanları var ya onların da sesi çıkmıyor. Kılıçdaroğlu'nu seçtirmek için gece gündüz çalışan medya kuruluşları bırakın ses çıkarmayı terör örgütlerine methiyeler düzüyor. Koaliyon masası adeta teslimiyet masası haline dönmüş durumda." 

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni de hedef alan Erdoğan, "Şu Mersin'de belediyenin Mersin'e hizmeti var mı? Bunların tavrı ne biliyor musunuz?? Çöp, çamur, çukur... Bunlarda belediyecilik budur" ifadelerini kullandı.