Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın önceki gün Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi amaçlı kaldırıldığı iddia edildi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın önceki gün Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi amaçlı kaldırıldığı iddia edildi. Erdoğan’ın hastaneye kaldırılmasından dolayı Onkoloji bölümünün hastalara kapatıldığı, personelin dışarı çıkarıldığı ve bu bilginin basından ve herkesten gizlendiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan Perşembe günü saat 17:00 civarında Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Erdoğan’ın hastaneye kaldırılmasından sonra Onkoloji bölümünün hastalara kapatıldığı, hastane personelinin dışarı çıkarıldığı ve Erdoğan’ın burada Kemoterapi tedavisi gördüğü iddia edildi. Erdoğan’ın hastanede ne kadar kaldığı ve halen orda olup olmadığı hakkında bilgi alınamadı.

Bu konuda resmi bir açıklama yok. Ancak daha önce de gizlenmişti.

Aralık ayında da hastaneye kaldırılan Erdoğan’ın hastalığının gizlenmesi ve basında sindirim sisteminden kaynaklı küçük bir ameliyat olarak yansıtılması akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Erdoğan’ın hastaneye kaldırılması bu bilginin özellikle basından ve herkesten gizlenmesi hastalığın ciddi boyutlarda olduğu yorumlarına neden oluyor. ANF