İstanbul Esenler'de boşanma aşamasında olduğu Serdar Semiz isimli erkek tarafından silahla vurulan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Daha sonra gözaltına alınan Serdar Semiz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenler'de bir erkek boşanma aşamasında olduğu kadını öldürdü

İstanbul'un Esenler ilçesinde boşanma aşamasında olduğu kadını silahla öldüren erkek tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Serdar Semiz (45) dün Turgut Reis Mahallesi 514 Sokak'ta, Canan Semiz ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Serdar Semiz'in silahla ateş etmesi sonucu ağır yaralanan Canan Semiz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Serdar Semiz, polis ekiplerince İpekyolu Caddesi'nde aracında, kullandığı silahla yakalandı.

Hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Canan Semiz'in cenazesi ise Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Canan S'nin cenazesinin Samsun'un Alaçam ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Gözaltına alınarak Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli Serdar Semiz, savcılık işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince, şüpheli Serdar Semiz'in tutuklanmasına karar verildi.

ABLASINA MESAJ ATMIŞ

Canan Semiz'in ablası Ülkü Uz, Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere, Serdar Semiz'in olayın ardından WhatsApp'tan kendisine "Canan öldü" şeklinde mesaj attığını söyledi.

Uz, ikilinin sürekli kavga ve tartışma halinde olduklarını anlatarak, bir yeğeninin de amcasının istismarına uğradığını öne sürdü.

Olayı kendilerine çok geç söyleyen kardeşinin bu nedenle Ankara'ya gittiğini, bir süre kadın sığınmaevinde kaldığını belirten Uz, Serdar Semiz hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğunu savundu.

(AA)