İstanbul Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan ve yakalanan şahsın olay günü öncesinde babasını bıçakladığı ortaya çıktı. Şahsın, 20 Ocak'ta gittiği hastanede doktorun odasına zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakıldığı belirtildi. Emniyetteki işlemleri sona eren şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı
Fotoğraf: İHA

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde önceki gün 10 kişiyi bıçaklayan saldırgan Abdullah Ö.'nün ifadesi ortaya çıktı.

Saldırganın emniyetteki ifadesinde "Annem ve babam beni istemediği için psikolojik bunalıma girdim. Bundan dolayı çevredeki insanları bıçakladım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

14 farklı suçtan kaydı bulunan saldırgan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

20 OCAK'TA DOKTORUN ODASINA ZARAR VERMİŞ

Abdullah Ö., olay günü öncesinde babasını bıçakladığı daha sonra polis ekiplerince kontrol için götürüldüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde bir doktora saldırdıktan sonra odasını dağıttığı öğrenildi.

Şahsın, annesiyle babasının kendisinden şikayetçi olduğu bilgisine ulaşılırken bıçakladığı kişiler arasında 1'inin ağır yaralı olarak tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Yakalandığında üzerinde suç aleti bıçakla ve bir kişiden gasbettiği cep telefonu ele geçirilen şüphelinin 20 Ocak'ta gittiği hastanede doktorun odasına zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ifade edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

2'si ağır 10 kişiyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlının emniyetteki ifadesinde, eski mahallesine gidip ev sahibinin kapısını çaldığını, kapıyı kimsenin açmaması üzerine sinirlendiği için olayı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.

Çeşitli suçlardan 14 suç kaydının olduğu öğrenilen saldırganın bıçakla yolda giderken iş yerine girip bir kişiyi bıçakladığı görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti.

Abdullah Ö. işlemlerinin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.