Eskişehir Ülkü Ocakları'nm eski Başkanı Harun Yağlıkara'nın Temmuz 2006'da ocak yetkililerince dövülmesi olayının yine ocak görevlilerince...

Eskişehir Ülkü Ocakları'nm eski Başkanı Harun Yağlıkara'nın Temmuz 2006'da ocak yetkililerince dövülmesi olayının yine ocak görevlilerince kameraya alındığı belirlendi.Kamera görüntülerinde, ocak merkezinde dizüstü olarak çöktürülen Yağhkara'nın o dönemdeki ocak yetkililerince tokat ve yumrukla dövüldüğü, tekmelendiği ve yerde yüzüstü sü-ründürüldüğü görüldü. Harun Yağhkara'nın şikâyetçi olmasının ardından başlatılan adli süreç sırasında ele geçirilen kamera kayıtlarında Yağlıkara, ağlayıp af dilediyor ve şeref sözü veriyor. Bir dönem Eskişehir Ülkü Ocağı'nın başkanlığı yapan Yağhkara'nın, ocağın adını kullanarak kendisi için para aldığı gerekçesiyle Ülkü Ocakları yönetici ve personelince sorgulandığı anlaşıldı.

ALTI KİŞİ TUTUKLANDI
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Kütahya, Af-yonkarahisar ve Eskişehir'de düzenlediği operasyonda Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Mudu (32), 2'nci Başkanı Serhat Evirgen (24), Af-yonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Baki Ocak (32), Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Özel (27) ile Murat Diri (24) ve Serkan Çeliktepe (21) gözaltına alındı. 6 zanlı tutuklandı.