THY Euroleague'de dün akşam oynan 2 maçın ardından 2 eşleşme de 5. maça kaldı. Fenerbahçe Beko da eşleşmeyi 5. maça götürmek için bugün parkeye çıkacak.

Kaynak: Haber Merkezi
Eurolague'de 2 eşleşme 5. maça kaldı, Fenerbahçe Beko bu akşam parkeye çıkıyor

THY Eurolague'de dün akşam 2 maç oynandı. Partizan'ı deplasmanda tekrar mağlup eden Real Madrid, 2-0'dan geri gelerek seriyi final maçına taşımayı başardı. Kendi sahasında Monaco'yu farklı mağlup eden Maccabi Tel Aviv de seriyi 5. maça götürdü.

Partizan'ı deplasmanda 85-78 mağlup eden Real Madrid, seriyi 2-0'dan 2-2'ye getirmeyi başardı. Eşleşmenin final maçı 10 Mayıs Çarşamba günü Madrid'de oynanacak. Maçın son saniyelerinde sakatlanan Gabriel Deck'in 5. maçta oynaması oldukça zor görünürken 2 maçlık cezasını tamamlayan Partizan'ın yıldız oyuncusu Kevin Punter ise son maçta forma giyebilecek.

Eşleşmenin 2. maçının son saniyelerinde çıkan büyük kavganın ardından 5 maç ceza verilen Real Madrid'li Guerschon Yabusele dışında cezalı oyuncu kalmadı. Eşleşmede şu ana kadar oynanan 4 maçı da deplasman takımları kazandı.

Dün akşamın ilk maçında ise Maccabi Tel Aviv rakibi Monaco'yu farklı mağlup etti. İki ekibin de deplasmanda birer maç kazandığı eşleşmede 5. maç 10 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak.

FENERBAHÇE PARKEYE ÇIKIYOR

Fenerbahçe Beko da seriyi 5. maça taşımak için bu akşam parkeye çıkıyor. Fenerbahçe, saat 20.45'te başlayacak maçta Olympiakos'u konuk edecek. 3. maçı eski oyuncusu Kostas Sloukas'ın son saniye üçlüğüyle kaybeden Fenerbahçe seride 2-1 geriye düşmüştü. Serinin uzaması halinde 5 maç 9 Mayıs Salı günü oynanacak.