THY Euroleague'de çeyrek final heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Monaco - Maccabi Tel Aviv ve Partizan - Real Madrid maçları oynanacak. Partizan kazandığı takdirde adını final four'a yazdıran ilk takım olacak.

Kaynak: Haber Merkezi
Euroleague'de çeyrek final 3. maçları bugün başlıyor

THY Euroleague'de çeyrek final 3. maçları bu akşam başlayacak. Olaylı geçen maçın ardından Partizan kendi sahasında Real Madrid'i konuk edecek. Deplasmandaki iki maçı da kazanarak büyük avantaj elde eden Partizan, bu maçtan da galip ayrılırsa adını final four'a yazdıran ilk takım olacak.

Euroleague yönetimi, perşembe günü Real Madrid'in sahasında oynanan 2. maçın son saniyelerinde çıkan kavganın ardından Real Madrid'den Guerschon Yabusele'ye 5, Gabriel Deck'e 1; Partizan'dan Kevin Punter'a 2, Mathias Lessort'a 1 maç men cezası vermişti.

Günün ilk maçında ise Maccabi Tel Aviv, Monaco'yu konuk edecek. Maçı kazanan ekip seride 2-1 öne geçecek.

Fenerbahçe Beko parkelere yarın çıkacak. Deplasmandaki 2. maçta iç saha avantajını kazanan Fenerbahçe, seride de öne geçmek için mücadele verecek. Fenerbahçe - Olympiakos maçı yarın saat 20.45'te başlayacak. 

Yarının ilk maçında ise Zalgiris Kaunas ile Barcelona Litvanya'da karşılaşacak. Eşleşmede Barcelona'nın 2-0 üstünlüğü bulunuyor.