THY Euroleague'de Fenerbahçe Beko, dün akşam Sırbistan'da oynadığı mücadelede Kızılyıldız'a 31 sayı farkla kaybetti. Anadolu Efes ise Monaco deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı.

Kaynak: DHA
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'a farklı mağlup oldu
Fotoğraf: DHA

THY Euroleague'de çift maç haftasında dün Sırbistan'da Kızılyıldız'a konuk olan Fenerbahçe Beko, sahadan 87-56'lık skorla mağlup ayrıldı. Belgrad'da Partizan'ın ardından Kızılyıldız'a da mağlup olan Fenerbahçe, üst üste ikinci, turnuvadaki üçüncü mağlubiyetini aldı.

Oynadığı 8 maç sonunda 5 galibiyet 3 mağlubiyete sahip Fenerbahçe Beko, yarın akşam ise Maccabi Tel Aviv'e konuk olacak. İsrail-Filistin savaşı nedeniyle maç Tel Aviv'de değil yine Belgrad'da oynanacak. Mücadele 22.05'te başlayacak.

ANADOLU EFES GALİP

Dün oynanan bir diğer maçta ise Anadolu Efes deplasmanda Monaco'yu 89-82 mağlup etmeyi başardı. Shane Larkin'in 25, Beaubois'in 21 sayı kaydettiği galibiyetin ardından Anadolu Efes, 4. galibiyetine ulaştı.

Anadolu Efes yarın 22.30'da Olimpia Milano ile deplasmanda karşılaşacak.

REAL MADRİD'DEN 7'DE 7

Euroleague'in en iyi takımı olarak gösterilen Real Madrid, namağlup liderliğine devam ediyor. Madrid ekibi dün akşam da deplasmanda Valencia'yı 76-73 ile devirdi. 7'de 7 yapan Real Madrid, turnuvadaki bütün maçlarını kazanan tek takım. 

Euroleague'de yine dün akşam oynanan iki maçta Olympiakos, Maccabi Tel Aviv'i 79-74, Bologna ise Milano'yu 86-79 mağlup etmeyi başardı.