Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'de adını play-off'a yazdırdı. Son maçını kaybetmesine rağmen çeyrek finali garantileyen Fenerbahçe'nin sıralaması ve rakibi bugün oynanacak maçların ardından kesinleşecek.

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'nun play-off'taki muhtemel rakipleri

SPOR SERVİSİ

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de çeyrek finale kalmayı başardı. Şu an 7. sırada yer alan Fenerbahçe'nin play-off'taki rakibi bugün oynanacak 3 maçın ardından belli olacak. Fenerbahçe ilk üç sırada yer alan takımlardan biriyle eşleşecek.

Uzun zaman lider götürdüğü ligde sakatlıkların da etkisiyle ligin ikinci yarısında ritmi bozulan Fenerbahçe çeyrek finale kalmayı başardı. Şu an sıralamada 7. sırada bulunan Fenerbahçe'nin sırası, bu akşamki maçların ardından değişebilir.

MUHTEMEL RAKİPLER

Fenerbahçe Beko, ligi ilk üçte bitiren takımlardan biriyle eşleşecek. Fenerbahçe'nin rakibi; Olympiakos, Real Madrid veya Barcelona olacak. 

6. ve 8. sırada yer alan Partizan ve Zalgiris Kaunas'ın rakiplerini mağlup etmesi durumda Fenerbahçe son sıraya gerileyecek ve Olympiakos ile eşleşecek.

REAL MADRİD VE BARCELONA İHTİMALLERİ

Partizan, Panathinakos; Zalgiris Kaunas ise Bayern Münih ile oynayacak. İki takım da ilk 8'in dışında bulunuyor. Partizan kaybeder Zalgiris Kaunas kazanırsa, Barcelona-Valencia maçının sonucuna bağlı olarak Fenerbahçe ya Real Madrid ya da Barcelona ile eşleşecek.

Eğer Partizan kazanır ve Zalgiris Kaunas kaybederse Fenerbahçe sezonu 7. tamamlayacak. Bu senaryoda Barcelona kendi maçını kazanırsa Fenerbahçe ile eşlecek. Barcelona kaybederse Real Madrid-Fenerbahçe eşleşmesi gerçekleşecek. 

Eşleşmede iç saha avantajı Fenerbahçe'nin rakibinde olacak.