Nisan ayında söylediği sözler yeniden gündeme getirilerek hedef gösterilmesinin ardından tutuklanan ve hakkında verilen ev hapsi kararı 12 Eylül'de kaldırılan şarkıcı Gülşen, ilk konserini 16 Eylül'de İstanbul Kartal'da verecek. Eylül ayında İstanbul'da 3 konser verecek olan Gülşen Antep'te de sahneye çıkacak.

Ev hapsi kararı kaldırılan Gülşen'in ilk konseri İstanbul'da

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan ve hakkında verilen ev hapsi kararı 12 Eylül'de kaldırılan şarkıcı Gülşen, ilk konserini 16 Eylül'de İstanbul Kartal'da verecek.

HaberTürk'ün haberine göre; Gülşen, İstanbul’daki iki konserinin ardından Antep'te de sahneye çıkacak. Ardından İstanbul’daki bir başka konseriyle eylül programını tamamlayacak.

Gülşen, nisan ayında sahne aldığı sırada sarf ettiği sözler yeniden gündeme getirilerek hedef gösterilmesinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmış, hakkında ev hapsi kararı verilmişti.

Gülşen hakkındaki ev hapsi kararı 12 Eylül tarihinde kaldırılmış fakat yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

Gülşen, AKP'li birçok isim başta olmak üzere sahne kıyafetleri sebebiyle de hedef gösterilmişti.

Gülşen'in söz konusu "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılanmasına 21 Ekim’de başlanacak.