Çorum’da boşanma aşamasında olduğu Muzaffer Begdillili adlı erkeğin bıçaklı saldırısına uğrayan Sakine Begdillili, 30 yaşındayım bedenimde yaşıma yakın bıçak darbesi var. Cezasını çeksin istiyorum" dedi

Evli olduğu erkek tarafından bıçaklanan kadın: Bedenimde yaşıma yakın bıçak darbesi var

Çorum'da, boşanma aşamasında olduğu Sakine Begdillili'yi, 28 yerinden bıçaklayarak yaralayan tutuklu sanık Muzaffer Begdillili'nin yargılanmasına devam edilen duruşmada, ölümden dönen Sakine Begdillili, "Beni bıçakladıktan sonra 'Hadi kalksana, bana tepki göstersene' gibi laflar söylüyordu. Eğer şimdi yaşıyorsam, havaya ateş eden kişiye hayatımı borçluyum. Hakim bey, 30 yaşındayım bedenimde yaşıma yakın bıçak darbesi var. Cezasını çeksin istiyorum" dedi.

Edinilen bilgilere göre, geçen yıl 23 Şubat günü meydana gelen olayda, kentte bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sakine Begdillili, boşanma aşamasında olduğu Muzaffer Begdillili’nin saldırısına uğradı. 28 yerinden bıçaklanan kadın, ihbar üzerine gelen sağlık görevlilerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Begdillili sağlığına kavuşmasının ardından taburcu edildi. Muzaffer Begdillil ise tutuklandı.

Hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Muzaffer Begdillili'nin yargılanmasına devam edildi. 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanık Muzaffer Begdillili ile ölümden dönen Sakine Begdillili ve taraf avukatları hazır bulundu. Savunması alınan Muzaffer Begdillili, Sakine Begdillili’yi öldürme kastı olmadığını öne sürdü.

evli-oldugu-erkegin-saldirisina-ugrayan-kadin-bedenimde-yasima-yakin-bicak-darbesi-var-748566-1.
Sakine Begdillili

'CEZASINI ÇEKSİN İSTİYORUM'


Sakine Begdillili ise bir kadının kurusıkı tabancayla havaya ateş etmesi üzerine Muzaffer Begdillil'nin kaçtığını anlattı. Sakine Begdillili, "Muzaffer ile yollarımızı ayırdık, anlaşmalı boşanma davası açtık. Olayın olduğu gün, hafta sonu olduğu için çocuğumu görmeye gitmiştim. Mahkeme kararım olmadığı için çocuğumu göremedim. Evime doğru ilerlerken, Muzaffer bana saldırdı. Ağzımı açıp tek bir laf bile edemedim. Sadece tek yaptığım bıçağın kalbime gelmemesi için ellerimle vücudumun çeşitli yerlerini korumak oldu. Beni bıçakladıktan sonra tepemde 'Hadi kalksana, bana tepki göstersene' gibi laflar söylüyordu. 'İmdat' diye bağırıyordum, silah sesi duydum ve o kaçtı. Şimdi yaşıyorsam, bıçaklama anına tanık olan ve havaya ateş eden kişiye hayatımı borçluyum. 30 yaşındayım bedenimde yaşıma yakın bıçak darbesi var. Cezasını çeksin istiyorum" dedi.

Görgü tanığı Dilek K.'nın dilendiği duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

DHA