Aksaray'da Sevgül U., uyuduğu sırada evli olduğu Ramazan U.'nun (65) bıçaklı saldırısına uğradı. Kolundan ve göğsünden darbe alan ve bıçağın kırılan bölümü vücudunda saplı kalan Sevgül U., çığlıklarını duyan komşuların polis ve sağlık ekiplerine ihbarıyla Ramazan U.'nun elinden kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Ramazan U., gözaltına alındı.

Evli olduğu kadını uykusunda bıçakladı!

Aksaray’da 51 yaşındaki Sevgül U., uyuduğu sırada 65 yaşındaki Ramazan U. tarafından kolundan ve göğsünden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Sevgül U’nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken Ramazan U. gözaltına alındı.

Bu sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen olayda Ramazan U., henüz bilinmeyen nedenle evde uyuyan Sevgül U.'ya mutfaktan aldığı bıçakla saldırdı. Kolundan 1 ve göğsünden aldığı 3 bıçak darbesiyle uyanan ve kanlar içinde kalan Sevgül U., çığlık atarak komşularından yardım istedi.

Kadının bağırmasını duyan komşuları da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sevgül U., ihbarla eve gelen ekipler tarafından evli olduğu Ramazan U.'nun elinden kurtarıldı. Sağlık görevlilerince ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sevgül U.'nun, röntgen çekilmesi sonucu, bıçağın kırılıp vücudunda saplı kaldığı anlaşıldı.

Ameliyata alınan kadının hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, Ramazan U.'nun da gözaltına alındığı öğrenildi.

(DHA)