Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlanmasına dair yaptığı yorumda “Erdoğan’ı il mitingleri yapmaya yönelten şey, herhalde anketlerde açık ara önde olması ve seçimi rahatça kazanacağına olan inancı olmasa gerek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu mitingleri yeniden yapmaya başlamasının maliyetini dün gece çok acı bir deneyimle öğrendik” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
Fatih Altaylı’dan Erdoğan’ın rahatsızlanması yorumu: Maliyetini çok acı bir deneyimle öğrendik
Fotoğraf: AA

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Ülke TV- Kanal 7 ortak canlı yayınında fenalaşmasını Habertürk yazarı Fatih Altaylı köşesine taşıdı.

Altaylı, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı anketlerde önde gösterildiğini hatırlarak "Bu seçim döneminde il il gezip miting yapmayacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçime 25 gün kala ani bir karar değişikliğine yöneltip, sağlığını riske atma pahasına yurt gezileri ve il mitingleri yapmaya yönelten şey, herhalde anketlerde açık ara önde olması ve seçimi rahatça kazanacağına olan inancı olmasa gerek” ifadelerini kullandı.

Altaylı,  “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaten yoğun olan programı içinde bir de bu mitingleri yeniden yapmaya başlamasının maliyetini dün gece çok acı bir deneyimle öğrendik" diye yazdı.

Fatih Altaylı yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Erdoğan, dün gece katıldığı bir programda aniden fenalaştı ve uzunca bir aranın ardından yeniden ekrana geldi ve oldukça yorgun bir ifade ile rahatsızlığının nedenini anlatıp, helallik istedi. Cumhurbaşkanı’nın kazanmak için sağlığı pahasına yollara düşmüş olması ve kendini bu kadar riske atması, herhalde rahatça kazandığı söylenen bir seçimin sonucunu pekiştirmek için olmasa gerek. Kendisine içtenlikle geçmiş olsun diyor, hiçbir şeyin sağlıktan daha önemli olmadığını çok değer verdikleri ecdadın, Kanuni'nin bile söylediğini hatırlatıyorum.”