Partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen etkinlikte konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, CHP'deki 'değişim' tartışmalarını değerlendirdi. CHP'nin halktan destek alamayacağını iddia eden Erbakan, "Cumhuriyet Halk Partisi genetik özellikleri nedeniyle milletimizin teveccühüne mazhar olamamaktadır" dedi. 6284 sayılı Kanun'u hedef almayı sürdüren Erbakan, "Avrupa'dan ithal birtakım yuva yıkan yasaların ıslah edilmesi için mecliste mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA
Fatih Erbakan CHP'yi hedef aldı
Fotoğraf: AA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Kemal Kılıçdaroğlu gitse, başka birisi de gelse, kim gelirse gelsin CHP'nin milletimizden bir destek bulamayacağı bu seçimlerde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi genetik özellikleri nedeniyle milletimizin teveccühüne mazhar olamamaktadır" dedi.

Eyüpsultan'da partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen programda yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Erbakan, seçimdeki çalışmalarından dolayı ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerinde bulunduğunu söyledi.

"YUVA YIKAN YASALARIN ISLAH EDİLMESİ İÇİN MECLİSTE MÜCADELE EDECEĞİZ"

İsim vermeden Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'u (6284)hedef alan Erbakan, yasanın kaldırılması için  çalışacaklarını söyledi. 

Erbakan şöyle konuştu: 

"En fazla önem verdiğimiz konulardan biri önce ahlak ve maneviyat anlayışının tüm ülkemizde, bürokraside, eğitim sisteminde, müfredatta hakim olması için mücadele edeceğiz. Ahiret öncelikli nesiller yetiştiren, ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesiller yetiştiren bir eğitim sistemi için mücadele edeceğiz. Gayriahlaki yayınları yapan, toplumun, yeni nesillerin, gençlerimizin ahlakını ifsat eden medyanın bu durumunun düzeltilmesi, aile yapımıza, tarihimize, güzel kültürümüze uygun yayınlar yapar hale gelmesi için mücadele edeceğiz. LGBT gibi sapkın oluşumların faaliyetlerinin durdurulması ve aynı zamanda aile bütünlüğünün korunması için de Avrupa'dan ithal birtakım yuva yıkan yasaların ıslah edilmesi için mecliste mücadele edeceğiz."

"CHP İKTİDAR OLAMAZ"

Erbakan, bir basın mensubunun "CHP'deki 'değişim' tartışmalarına ilişkin görüşlerini sorması üzerine şöyle konuştu:

"Tabii Kılıçdaroğlu'nun gitmesini isteyen muhalefetin haklılık payı var. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu da gitse, başka birisi de gelse, kim gelirse gelsin CHP'nin milletimizden bir destek bulamayacağı bu seçimlerde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bütün çalışmalarına, muazzam bütçelerine, kendi genel başkanlarını cumhurbaşkanı adayı yapmalarına rağmen yüzde 25'i yine geçememişlerdir. Cumhuriyet Halk Partisi genetik özellikleri nedeniyle milletimizin teveccühüne mazhar olamamaktadır. Bu nedenle bundan sonra kim gelirse gelsin yine başarılı olması, iktidar olması, hatta yüzde 25'i geçebilmesi mümkün değildir. 14 Mayıs seçimlerinde bu gerçek bir kez daha ortaya çıkmıştır."

Açıklamaların ardından Erbakan, ilçe teşkilatıyla basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.