ransfere hızlı başladıktan sonra sakinleşen Fenerbahçe’nin bu hafta içinde 3-4 isimle sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı-lacivertliler bu transferleri Topuk Yaylası’ndaki kampa yetiştirmek istiyor.

Fenerbahçe bu hafta  harekete geçiyor: Yeni transferler kapıda

Kardelen Tatar

Transferde hızlı giren ancak daha sonra sakinleşen Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampının başlayacağı bu haftada bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Sarı- lacivertlilerin başta Sosa olmak üzere Lemos ve Perotti’yi de resmen açıklaması bekleniyor.

Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, transferde yeniden hareketli saatler yaşamak için artık geri sayıma geçti. Sarı-Lacivertliler, gündemindeki yıldızları, bu hafta içerisinde açıklayıp, onları da bugün başlayacak Topuk Yaylası Kampı’nda teknik direktör Erol Bulut’un takımına yetiştirmeye çalışacak.

SOSA’DA SON DETAYLAR KALDI

Trabzonspor’la sözleşmesini uzatmayan ve ailesinin de isteğiyle kariyerine İstanbul’da devam etmek isteyen Jose Sosa’nin tatili bitti. Sosa’nın, bugün ya da yarın İstanbul’a gelmesi ve menajeriyle birlikte son detayları görüşmesi bekleniyor.

fenerbahce-bu-hafta-harekete-geciyor-yeni-transferler-kapida-770038-1.İspanya 2. Lig ekibi Las Palmas’tan transferi konusunda anlaşma sağlanan stoper Mauricio Lemos’un da Sosa gibi soluğu İstanbul’da alacağı gelen haberler arasında yer alıyor. 24 yaşındaki savunmacının transferi konusunda çok ufak pürüzler kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Diğer taraftan İtalyan ekibi Roma’da forma giyen ve her konuda anlaşma sağlanan Diego Perotti’nin de kulübüyle görüşerek, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala bonservisini alarak Kanarya’ya imza atması hedefleniyor.

THİAM İMZAYA KALDI

Kasımpaşaspor’un golcü oyuncusu Mame Thiam ile de anlaşan Kanarya futbolcuyu sadece imzaya bıraktı. Thiam’ın yanı sıra Fransız golcü Loic Remy, Ekvadorlu yıldız Enner Valencia gibi isimlerin de Fenerbahçe’yle isimleri anılıyor.